Coman zet Musiala voor het doel

De Bundesliga heeft zijn 22e ronde bereikt en de huidige toppositie is nog steeds de Bundesliga-opperheer Bayern München. Het lijkt erop dat Bayern München-goedkope voetbalshirts de bestsellers in de Bundesliga zullen blijven. Bayern München kan de waakzaamheid echter niet verslappen. Ook Borussia Dortmund zet Bayern München flink onder druk, en staat momenteel tweede met dezelfde punten. Daarom is elke wedstrijd nu cruciaal voor wie aan de top van de Bundesliga zal staan.

Hoewel de sterkte van de twee teams heel verschillend is, vond Bayern München pas bij het 30e punt een doorbraak. Coman assisteerde Choupo-Moting met een kopbal vanaf de voorkant van het strafschopgebied en Bayern München leidde met 1-0. In minder dan tien minuten verloor 1. FC Union Berlin het doelpunt opnieuw, en Coman hielp Bayern München de score weer uitbreiden, 2-0. De explosie van Bayern München was echter veel meer dan dat. In de 45e minuut van de wedstrijd scoorde Musiala in de voetbalshirt FC Bayern München vanaf de voorkant, Bayern München 3-01. FC Union Berlijn. Bayern München beëindigde de wedstrijd op conservatieve wijze in de tweede helft met 3-0.

Aan het einde van de wedstrijd versloeg Bayern München 1. FC Union Berlin op een volledig verpletterende manier, waarmee ook de toppositie van Bayern München werd gevestigd.