Liverpool verbreekt de vloek van veertig jaar

Liverpool ging naar een uitwedstrijd om Nottingham Forest uit te dagen. In de afgelopen veertig jaar is Liverpool er nooit in geslaagd Nottingham Forest buitenshuis te verslaan. Liverpool heeft in 13 uitwedstrijden nog nooit gewonnen van Nottingham Forest, slechts 7 gelijke spelen en 6 verliespartijen. Het verslaan van de tegenstander lijkt een demon te zijn geworden. vloek. Hier hebben we de goedkope voetbalshirts.

Nottingham Forest heeft nog steeds een heel duidelijk thuisvoordeel. Gedurende de hele wedstrijd zorgde het echt voor problemen voor Liverpool. Liverpool had slechts 2 schoten op doel van de 22 schoten in de wedstrijd, maar scoorde niet. Tijdens de reguliere speeltijd lijkt Liverpool opnieuw te bewijzen dat het deze vloek niet kan verbreken. Zullen de spelers die de voetbalshirt Liverpool dragen de fans verrassen? In de verlengingen voerde Klopp echter spelersaanpassingen door. Klopp stuurde achtereenvolgens Núñez en Szoboszlai, die waren teruggekeerd van een blessure. In de 9e minuut van de blessuretijd passeerde McGrath een diagonale pass en scoorde Núñez met een kopbal, waarmee hij de echte winnaar scoorde!

Liverpool verbrak de vloek van veertig jaar door Nottingham Forest met 1-0 te verslaan.