Manchester United gaat door naar de halve finales van de FA Cup

Manchester United speelde twee dagen geleden een felle wedstrijd. In een focuswedstrijd in de kwartfinales van de FA Cup keerde Manchester United Fulham F.C. 3-1 thuis, en Manchester United's 120 miljoen parallelimporteur Sancho deed ook een zet in de wedstrijd. Dit is de beste wedstrijd die hij speelde in het goedkope voetbalshirts van Manchester United. Hij stuurde drie tegenstanders met rode kaarten van het veld en werd de held van de promotie van het team.

In de eerste helft van de wedstrijd speelden beide partijen nogal angstig en scoorde geen van beiden doelpunten. In de tweede helft kwam Fulham F.C. nam de leiding om de impasse te doorbreken en leidde met 1-0. Toen Manchester United echter op het punt stond van streek en uitgeschakeld te worden, pleegde Sancho, die een voetbalshirt Manchester United droeg, plotseling misdaden en verdienstelijke daden, wat een keerpunt in het spel werd. Uiteindelijk wist Manchester United drie doelpunten te maken en Fulham F.C. 3-1.

Manchester United is met succes doorgedrongen tot de halve finales van de FA Cup. We hopen ook dat Sancho in de volgende games nog meer uitstekende prestaties kan neerzetten.